loading   Laddar sida...

AWARDS

Kee Marcello prisutdelare av årets Bullen Awards!


Under LLB Forum den 9 maj avslöjades vilka som blev årets mottagare av Bullen Awards.
Den 9 maj på Svenska Mässan i Göteborg i LLB Forumhallen hyllades pristagarna i den andra upplagan av Bullen Awards. Prisutdelare var artisten Kee Marcello och förutom Kee kom bland andra Bullens syster, glaskonstnären Erika Lagerbielke, som också designat prisskulpturen och ljusdesignern Fredrik Jönsson medverkade vid utdelningen.

Bullen Awards delas ut till minne av Pontus ”Bullen” Lagerbielke, som innehade en grundmurad position i vår bransch i egenskap av inspiratör, förebild med ett exceptionellt kunnande samt framförallt, som en mycket god kamrat och mentor.
Priset tilldelas framstående personer inom underhållningsteknik i två kategorier.

Bullen Visionary Award
Ett pris för det unga, nya, vågade, oväntade.
För någon som är modig nog att göra det oprövade, som är nyfiken och hungrig, vars passion genomlyser designen i varje del av framträdandet. Ett pris för den som vågar ta nya vägar, och som är envis nog att driva igenom sin idé hela vägen.

Årets Visionary Award 2017 gick till Anders Heberling! Juryns motivering lyder:
Visionary Award
tilldelas en kreativ kraft inom modern ljusdesign. Han har en väl utvecklad förmåga att tänka innovativt och utanför konventionella ramar för att skapa visuella uttryck med stringens och kraft. Med lekfullhet och mod skapar han magiska miljöer för artister som vill ta sitt framträdande till nästa visuella nivå.
En sann visionär vars framtida arbete vi ser fram emot att få ta del av.​​

Bullen Lifetime Achievement Award
Ett pris för den som genom sin orubbliga tro på det han/hon gör, har varit en bidragande orsak till hur den Svenska teknik branschen ser ut idag. En person som har haft tro och tillit till nya talanger, och som har stöttat dessa med sin kunskap och sitt nätverk.
En person som har varit generös med sitt vetande för att säkra tillväxten inom våra yrken.
En person vars visioner har blivit standard för oss som jobbar med lampor, högtalare och kablar.

Årets Lifetime Achievement Award gick till Anders "Q-lan" Wallertz! Juryns motivering lyder:
Lifetime Achievement Award tilldelas en pionjär inom ljus för scen och underhållning. Efter decennier av kreativt arbete har han gnistan kvar. Genom sitt stora kunnande och sin långvariga erfarenhet fortsätter han att leverera på topp, bland annat genom sitt långvariga arbete med Europe som han än i dag turnerar med. En ljusets hantverkare, inget gig för litet eller för stort, inga problem för svåra eller oöverstigliga. Med sin ödmjuka framtoning och sitt alltid glada humör är han en oerhört omtyckt nestor och yrkesman i branschen.

Bullen Awards delades ut första gången 2016 då Visionary Award tilldelades Eric Holmberg och Bullen Lifetime Achievement Award tilldelades Björn Lehnberg.

Förutom Bullen Awards kan du delta i flera kostnadsfria seminarier och träffa 20 intressanta utställare.

Välkomna!

Läs mer på Bullen Awards

 

 

SNABBFAKTA

LLB Forum 2017

9-10 maj, 2017
Svenska Mässan, Göteborg

 BESÖKARREGISTRERING
ANMÄL DIG SOM UTSTÄLLARE HÄR! 
Arrangörer
 

 

 
Partnerprojekt


 
Följ oss på Facebook!