loading   Laddar sida...

Tack till alla besökare och utställare på nya LLB Forum!

Under två intensiva dagar arrangerades för första gången LLB Forum i Göteborg i samband med Elfack och det blev en mycket uppskattad kombination. Alla proffstekniker kom och deltog i seminarier och besökte utställningen med sina välkända leverantörer. Även många installatörer och konsulter från elfackmässan kom och besökte vårt forum. Bland seminarierna utmärkte sig Fredrik Jönssons berättelse om hur man ljussetter över 500 mellolåtar med över 50 deltagare båda dagarna.

Dessutom delades den andra upplagan av priset Bullen Awards ut på LLB Forum. Utdelningen leddes av Erika Lagerbielke, Bullens syster och utdelare var Kee Marcello. Priset Lifetime Achievment Award 2017 gick till Anders ”Q-lan” Wallertz och Visionary Award 2017 gick till Anders Heberling. Läs mer här!

Nu planerar vi vidare för den stora Ljud Ljus och Bildmässan 24-26 april 2018 på Stockholmsmässan.

Vi ses där!
LLB Föreningen
 

 
Bullen Awards!
Under LLB Forum den 9 maj avslöjas vilka som blir årets mottagare av Bullen Awards. Välkommen till Svenska Mässan i Göteborg den 9 maj 16.00 i LLB Forumhallen för att hylla pristagarna i den andra upplagan av Bullen Awards och mingla med kolleger. Prisutdelare är artisten Kee Marcello! Läs mer här! 
 

Nystartat samarbete med InfoComm
LLB har etablerat ett samarbete med InfoComm som är en världsomspännande branschorganisation. De driver bland annat mässor exempelvis ISE men är ett av världens starkaste organ i certifiering av tekniker. Samarbetet kommer att både att beröra LLB certifieringen samt kommande seminarieprogram vid framtidens mässor och events.
 
 

SNABBFAKTA

LLB Forum 2017

9-10 maj, 2017
Svenska Mässan, Göteborg

 BESÖKARREGISTRERING
ANMÄL DIG SOM UTSTÄLLARE HÄR! 
Arrangörer
 

 

 
Partnerprojekt


 
Följ oss på Facebook!